In Balans Almelo Praktijk voor Voeding en Leefstijl advies

door | 3 april 2020

Hoe je gaat afvallen en toch lekker blijft eten

Je bent bewust bezig met (biologische) voeding en een gezonde leefstijl of wilt dit gaan doen.

Je wilt gericht advies over voeding en of een trainingsprogramma, je wilt afvallen of meer energie. … je bent futloos en moe …ontdek je nieuwe leefstijl

Ook bij het herstel van een ziekte of operatie kunnen we het proces ondersteunen. Voel jij je al een tijdje niet meer fit en zou je graag weer gezond en vitaal willen worden?

Ik ben er voor mensen die een gezonde levensstijl willen, en wel wat energie kunnen gebruiken maar ook voor ieder die wil afvallen… meer energie krijgen, toch lekker willen eten beter in je vel zitten, ontdek je nieuwe leefstijl vandaag bij mij en maak een afspraak

Ik werk met de 100% natuurlijke producten van For Ever Green voor meer energie, en een gezonde leefstijl …. Het lichaam heeft een ‘zetje’ nodig hier is veel mogelijk met voedingsadvies en suppletie. kijk op www.inadegroot.nl voor de producten

Vanaf nu Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek mogelijk in Almelo

​Vanaf nu is Ina gecertificeerd om Energetisch Morfologische Bloedtesten af te nemen.

EMBTest®: het laten testen van bloed door middel van vingerprik.

Vaak wordt mij de vraag gesteld of er een bloedonderzoek mogelijk is om te kijken of er ergens een tekort is (bv vitamines, mineralen), want…..METEN IS WETEN!

Sommigen lopen al lange tijd met (vage) klachten maar weten niet waar dit vandaan komt. Verschillende klachten zoals erg moe/futloos zijn, hormonaal uit balans zijn, slecht slapen, van alles vergeten, last van de darmen…het komt allemaal voorbij….maar waar komt het nu vandaan? 

Ik bied in mijn praktijk of op locatie een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

De EMBTest®   is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen.

Het bloed wordt vervolgens onderzocht.

​Met behulp van de Energetisch Morfologische Bloedtest kan worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen. Echter, er kan nog veel meer informatie uit deze bloedtest worden gehaald.

Hierbij kun je denken aan preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt) en energetische belastingen.

De EMBTest® bestaat uit 3 onderdelen:

Hematologie

Levend Bloed Analyse 

Energetische Analyse

Wat betekent energetisch?

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen daarvan een eigen specifieke frequentie of frequentiebereik hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie of frequentiebereik uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur.

De Energetisch Morfologische Bloedtest bestaat uit het analyseren en meten van reguliere waarden (met wat relevante toevoegingen) en van energetische waarden.

Ina de Groot Voedingsdeskundige Almelo mobiel 0649126636

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.